Resepi dari buku chef Hanilieza 1Hari 1 Resepi.
300g sotong potong kecil2
1 labu bawang besar - potong gelang
3 sudu makan sos lada hitam
1 sudu makan lada hitam - tumbuk kasar
1 pokok daun bawang - x letak
garam jika perlu
Tumis :
3 bawang merah
2 bawang putih
1 biji cili merah
( semua dihiris nipis )
Tumis bahan tumis hingga layu.
Masukkan sotong, lada hitam, bawang besar dan sos lada hitam.
Kacau rata dan biarkan mendidih sebentar.
Tutup api dan taburkan daun bawang.
Sedia dihidangkan.
Resepi dari buku chef Hanilieza 1Hari 1 Resepi. 300g sotong potong kecil2 1 labu bawang besar - potong gelang 3 sudu makan sos lada hitam 1 ...
About author: CB Method
Cress arugula peanut tigernut wattle seed kombu parsnip. Lotus root mung bean arugula tigernut horseradish endive yarrow gourd. Radicchio cress avocado garlic quandong collard greens.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 coment�rios: